3 причини да подкрепите д-р Милен Врабевски за „Мъж на годината“ | Фондация Българска Памет
img

3 причини да подкрепите д-р Милен Врабевски за „Мъж на годината“

Подкрепете основателя на Фондация Българска Памет д-р Милен Врабевски в гласуването за “Мъж на годината” :
https://manoftheyear.bg/vote/25

Ето 3️⃣ причини, защо да го направите:

  1. Д-р Врабевски е инициатор и благодетел на една от най-мащабните частни инвестиции в образованието – „Път към университета“, която осигурява безплатни кандидат-стундентски уроци на младежи от цялата страна. Участниците за 2019-та са 486, а 87% от всички участници в програмата биват приети във ВУЗ-ове в България и чужбина.
  2. Д-р Врабевски е благодетел на 15 многодетни български семейства и първият и най-голям спомоществувател на инициативата „Искам бебе“. Към момента благодарение на директните му инвестиции са се родили 35 деца.
  3. През 2019-та се проведе XXV образователен семинар на Фондация Българска Памет. Вече 13-та поредна година, с финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски, 200 младежи от българската диаспора в Украйна, Молдова, Северна Македония, Албания, Сърбия, както и от региона на Западните Родопи и Тервел, пристигат в България за 5-дневния форум. Той ги среща с вдъхновяващи личности и топ специалисти от различни обществени и бизнес сфери, които чрез личния си пример, знания и опит ги мотивират да не спират да се развиват, да работят за своя успех и за успеха на обществото, в което живеят.

Благодарим за подкрепата!