С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит кабинет по информатика в СОУ “Яне Сандански”, гр. Струмица, Р. Северна Македония | Фондация Българска Памет
img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит кабинет по информатика в СОУ “Яне Сандански”, гр. Струмица, Р. Северна Македония

Днес д-р Милен Врабевски тържествено откри новосъздадения кабинет по информатика „Джон Атанасов“ в СОУ „Яне Сандански“, гр. Струмица, Р. Северна Македония. За нея той закупи и дари 16 десктоп компютъра. С негови средства бе дообоборудван и музикалния кабинет на гимназиата. Д-р Врабевски осигури средства и за рехабилитация на дете, пострадало след злополука.

Всичко това е част от дългогодишната програма на Фондация Българска Памет за трансгранично сътрудничество, интеграция и европейска перспектива на нашите братя и сестри от Р. Северна Македония.

Д-р Врабевски предстои да спонсорира до края на март двустранна среща на ученици от Петрич и Струмица. Тя е по повод издаването на спонсорирания от него албум на талантливия млад китарист Стоян Стоянов от Струмица. Надяваме се епидемията да не попречи, защото тези контакти сближават младежите от двете страни на границата.

Вярваме, че с тези инвестиции предоставяме ясни перспективи за развитие на будните ученици от Струмица и региона, които подкрепяме повече от десетилетие. Честито на всички!

DSC01969

Image 1 of 9