Повече от 200 родители и деца се събраха на Първия Национален събор на „Голямото семейство“ | Фондация Българска Памет
img

Повече от 200 родители и деца се събраха на Първия Национален събор на „Голямото семейство“

Повече от 200 родители и деца се събраха в Северен парк в София, за Първия Национален събор на многодетните семейства. Инициативата „Голямото семейство“ се провежда под егидата на д-р Милен Врабевски, който е съидейник и благодетел на кампанията от самото й начало. Големите семейства на България ще стартират и нова инициатива. Те ще търсят съмишленици в лицето на държавата, отговорния бизнес и общините за създаването на Фонд, който да подпомага образованието и повишава качеството на живот на децата в многодетните семейства.

От Фондация Българска Памет вярваме, че раждането, отглеждането, образованието и възпитанието на децата са приоритет на всички граждани, институции и организации в страната. Вярваме и че, като допринесем за благосъстоянието и просперитета на семейства, отглеждащи достойно и с любов своите 3 и повече деца, ще направим съществена крачка в популяризирането на светлата идея за голямото българско семейство. 

Вярваме в децата, защото ще дойде и денят, в който те ще бъдат двигателите на просперитета на българското общество. Вярвайте и вие!