Започна обединяващото турне “Оne Love”, спонсорирано от Фондация „Българска памет“ | Фондация Българска Памет
img

Започна обединяващото турне “Оne Love”, спонсорирано от Фондация „Българска памет“

Грандиозното българо-македонско турне “Оne Love”, чийто основен партньор е Фондация „Българска памет“, събра общо над 12 000 души по време на първите концерти в Банско и Охрид. Някои от най-големите хип-хоп звезди на двете държави – Ъпсурт, Слаткаристика, Криско, Тони Зен и др., се качиха на една сцена и накараха хората да пеят и да се забавляват заедно. Основното послание на турнето е, че любовта обединява, а любовта към музиката може да събере на едно място фенове от България и Македония.

Площадът в град Банско не успя да побере желаещите да са пред сцената на първия концерт от турнето ‘‘One Love’’, а в Охрид 5 000 души изпяха с Криско „Македонско девойче“. Българи и македонци пяха и танцуваха заедно, обединени от любовта към музиката, изпълнена от идолите им.

Следващата дестинация на турнето е Слънчев бряг – 17 август. Предстоят концерти във Варна – 18 август, Пловдив – 6 септември, Скопие – 30 септември и София – 7 октомври.

Фондация „Българска памет“ е основен партньор на първото българо-македонско музикално турне ‘‘One Love’’, което още с първите си концерти доказа, че музиката е универсалният език на приятелството между България и Македония.