Д-р Милен Врабевски подпомогна финансово музикален проект в подкрепа на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ | Фондация Българска Памет
img

Д-р Милен Врабевски подпомогна финансово музикален проект в подкрепа на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски се проведе първото издание на музикалния проект „Всеки може да пее… с Гергана Николаева“, който е в подкрепа на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

В препълнения Sofia Live Club за каузата пяха: зам. ректорът на УАСГ Славейко Господинов, издателят на сп. „Бизнес Клуб“ Георги Найденов, Десислава Атанасова, бизнес дамата Гергана Тодорова, възпитаничката на хор „Бодра Смяна“ Ваня Тетикова, софтуерния специалист Елена Драгоманска, очарователният представител на немски концерн в България- Анета Паскалева, както и данъчните експерти Венцислава Петкова и Венелин Петров, които бяха в основата на осъществяването на благотворителната идея.

Сред публиката на събитието идеята аплодираха: Силвия Кацарова и съпругът й, Теди Кацарова, изпълнителният директор на „Оберон Радио Макс“ Васил Димитров, водещият на „Любими песни за любими хора“ по БГ Радио- Атанас Стоянов, шоуменът Васко Мавриков, актрисата Деси Моралес, екипът на фондация „Мечта за дете“ и още много личности от българския светски и бизнес елит.

Събитието е част от дългогодишните инвестиции на д-р Врабевски в децата на България и региона. В близко бъдеще предстои специален концерт в Р. Северна Македония, а поводът ще бъде финансираният от д-р Врабевски албум на талантливия млад китарист Стоян Стоянов от гр. Струмица. Тези контакти сближават. Търсете причини децата да бъдат заедно.