Д-р Врабевски финансира ремонта на къщата на многодетното семейство от Кардам | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски финансира ремонта на къщата на многодетното семейство от Кардам

Д-р Милен Врабевски продължава активно да подкрепя многодетното семейство на баба Стоянка и дядо Стефан  от Кардам и петте им внучета –Мирослава (6 г.), Костадин (7 г.),  Женя (9 г.), Ивелина (13 г.) и Мартин (15 г.).

Благодарение на неговата финансова помощ бе извършен ремонт на къщата, в която многочленното семейство живее. Сменени са подовите настилки, дограмата, оправени са таваните и стените, така че домът им да се превърне в уютно място за живеене.

Освен финансирането на ремонтните дейности, и този месец представители на Фондация Българска Памет осигуриха хранителни продукти от първа необходимост на семейството.

Припомняме, че през 2019 г. инцидент отне живота на 9-годишния Стефан,  а грижите за неговите братчета и сестричета поеха техните баба и дядо.

Д-р Милен Врабевски заплати разходите по прехвърлянето на семейния имот на името на децата, както и осигури средства за закупуването на дрехи, хранителнителни продукти и лаптопи за всички тях.

 „Вече имаме не  просто къща, а истински дом за нас и децата, направен с много любов. Благодарим на д-р Врабевски за безрезервната му помощ към нас. Да видим децата щастливи и усмихнати – това е най-голямата ни радост!”, сподели баба Стоянка.