Д-р Врабевски продължи с даренията за семейството от Кардам | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски продължи с даренията за семейството от Кардам

Представители на Фондация Българска Памет подариха на всяко едно от 5-те деца от Кардам дрехи, чисто нови таблети и лаптоп, за да може всяко едно от тях да учи спокойно онлайн, когато обстановката го налага.
 
„Вчера децата се разплакаха от радост, когато получиха всички подаръци и дрешки. Безкрайно сме признателни на д-р Врабевски и екипа му за помощта и вниманието към нашето семейство. Без неговата помощ нямаше да можем да се справим“, сподели през сълзи баба Стоянка.
 
Припомняме, че семейството от Кардам доби печална популярност през 2019 г. след инцидент, който отне живота на 9-годишния Стефан. От този момент грижите за неговите братчета и сестричета поемат техните баба и дядо. Д-р Милен Врабевски се ангажира да осигури и финансова подкрепа за необходимия ремонт на къщата на семейството, след като наскоро заплати разходите по нейното прехвърляне. По този начин Мирослава (6 г.), Костадин (7 г.), Женя(9 г.), Ивелина (13 г.) и Мартин (15 г.) ще могат да растат спокойно и щастливо в собствен дом.