Д-р Врабевски представи лекцията “Пътят към успеха” пред младежи от 2СУ “Емилиян Станев” | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски представи лекцията “Пътят към успеха” пред младежи от 2СУ “Емилиян Станев”

Председателят на Фондация Българска Памет д-р Милен Врабевски изнесе лекция на тема “Пътят към успеха” пред гимназистите от столичното 2СУ “Емилиян Станев”, гр. София. Беседата бе организирана от ръководството на училището, като част от кариерния му център, който има за цел да помогне на младежите с насоки при избора им на подходяща кариерна пътека и да ги запознае с успешни личности с принос към обществото.
В началото на лекцията д-р Врабевски запозна младежите с дейността на своята научноизследователска компания Комак медикал, частният му образователния комплекс “Цар Симеон Велики” и приоритетите на учредената от него Фондация Българска Памет.
Втората част от презентацията бе посветена на стъпките към успеха. Д-р Врабевски посъветва младежите да не се страхуват от провала и да не се концентрират върху несигурността, а напротив – да бъдат смели, решителни, позитивни и градивни.
“Вие сте фактор! В утрешния ден повече от всякога ще имаме нужда от вас, защото без вас не можем да осъществим надграждане”, завърши своята лекция д-р Врабевски, а след това отговори на всички въпроси на учениците.