Д-р Врабевски подкрепи ежегодната среща на фондация „Искам бебе“ | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски подкрепи ежегодната среща на фондация „Искам бебе“

На 14 април в комплекс Марина кейп, гр. Ахелой се проведе ежегодната среща на фондация „Искам бебе“, която през 2018 навършва своята единадесета годишнина.  Специален гост на събитето бе първият и най-голям дарител за каузата на фондацията – д-р Милен Врабевски.

„Вие може да формирате общество, което да водите в една положителна посока. Не го изоставяйте дори когато сте малко разочаровани. Разочарованието е форма на манталитет. Именно в такива трудни моменти е важно да се съсредоточите върху полезността, компенсирайки всичко негативно, което ви заобикаля. Въздействайте върху средата около себе си. Човек е такъв, какъвто е в мислите си. Това, върху което се концентрираш е това, което се случва. Затова раждайте мисли за полезност. Когато се събудите сутрин, разсъждавайте върху това да изпитате тръпката от вече успешния ден като че ли сте постигнали успеха, но не какъв да е, а в полза на хората около себе си. Този подход към живота ще ви извиси“, подчерта по време на речта си д-р Врабевски.

На годишната срещата присъстваше и Ема Христозова, която е координатор на проекта „Голямото семейство“. Инициативата стартира през 2015 г. в подкрепа на многодетните семейства в България. От 2018 година за пръв път тя ще се провежда под патронажа на човека, подкрепил най-много многодетни семейства – д-р Милен Врабевски. Във връзка с това на 19 май ще се проведе и Първият национален събор на многодетните семейства от проекта „Голямото семейство“. Следете сайта и Facebook страницата на Фондация „Българска памет“ за актуални новини около благородната инициатива.