Д-р Врабевски изнесе лекция във Варна по покана на фондация „Искам бебе“ | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски изнесе лекция във Варна по покана на фондация „Искам бебе“

По покана на фондация „Искам бебе“ д-р Врабевски изнесе лекция на тема „Психология на успеха“ в зала Аула на Икономически университет – Варна. Събитието събра близо 200 души, които пристигнаха от различни градове в региона, за да чуят формулата за успешно развитие на носителя на наградата на ЕП – „Европейски гражданин“ за 2013 г. – д-р Милен Врабевски. Лекцията му се базира изцяло на личен опит, лична отговорност и лични инвестиции. Той сподели своите 7 правила за постигане на успех, който е неизменно свързан с добавянето на стойност в живота на хората около нас.

„Всички ние сме важни и участието на всеки един от нас в създаването на средата за живот, за която мечтаем, има ключово значение“, заяви д-р Врабевски.

Той разказа за битката на Фондация Българска Памет с демографската криза, която той води вече 12-та поредна година. Д-р Милен Врабевски е най-големият дарител и приятел на многодетните семейства в страната. Под негова егида се реализира инициативата „Голямото семейство“, като към момента той подпомага 12 български многодетни семейства. Докторът е и най-големият дарител на фондация ,,Искам Бебе”. С неговaта подкрепа са родени 35 бебета!