Д-р Врабевски изнесе вдъхновяваща лекция пред младите хора на Шумен | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски изнесе вдъхновяваща лекция пред младите хора на Шумен

Вдъхновяваща и мотивираща. Това бяха думите, с които младите хора на Шумен описаха лекцията д-р Милен Врабевски, която се проведе на 15 юни във Възрожденски комплекс – Шумен, Сереброва къща. Той пристигна по покана на „Roundtable Шумен“, „ПОДОБРИ“ и Oбщински младежки съвет, като част от инициативата „Бизнес истоии“. Тя се провежда за 7 пореден път и е насочена към активните млади хора на града, които искат да се развиват и самоусъвършенстват, допринасяйки за подобряване на средата около себе си.

Над 80 човека, някой от които пристигнали специално за лекцията от други градове на страната, се докоснаха до житейската и предприемаческата философия на д-р Врабевски. В лекцията си на тема „Психология на успеха“ той сподели какво трябва да бъде мисленето и настройката ни, за да бъдем успешни и защо пътят към успеха минава през любовта към родината и добавянето на стойност в живота на другите.

Публиката бе изключително активна. След лекцията се проведе интересна сесия с въпроси към д-р Врабевски, която показа какво вълнува младите хора в града. Събитието завърши с коктейл, осигурен от доктора, на който младежите успяха да създадат контакти и поговорят в неформална обстановка, както с д-р Врабевски, така и един с друг, споделяйки идеи и впечатления от лекцията.