Д-р Врабевски подпомогна деца от Македония и Сърбия със средства от своя благотворителен юбилей | Фондация Българска Памет
img

Д-р Врабевски подпомогна деца от Македония и Сърбия със средства от своя благотворителен юбилей

В чест на своя 50-годишен юбилей д-р Милен Врабевски организира благотворителна вечер в подкрепа на родолюбивите каузи на Фондация „Българска памет“. 

Благодарим на всички наши приятели и съидейници, които се включиха с дарение в инициативата! 

Д-р Милен Врабевски получи множество поздравителни адреси и писма по повода. Вижте някои тях: Министър-председател на Република България; Национална гвардейска част; Министерство на образованието и науката; ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“; УМБАЛ „Александровска“

За поредна година Фондация „Българска памет“ организира дарителска инициатива за ученици от семейства с нисък социален статус от Сърбия и Македония. Благодарение на събраните средства в благотворителната вечер, 17 отличници получиха като дарение нови дрехи, обувки и училищни пособия, а 35 младежи от Македония ще посетят ЕП в Брюксел през февруари.

И двете инициативи са част от дългогодишната програма на Фондация „Българска памет“ за трансгранично сътрудничество, което дава позитивни резултати за развитието на добрите взаимоотношения между хората от двете страни на границата в името на общото ни европейско бъдеще.