Втората лекция от поредицата “Кариера и семейство – как да наредим своя пъзел?” се проведе в Пловдив | Фондация Българска Памет
img

Втората лекция от поредицата “Кариера и семейство – как да наредим своя пъзел?” се проведе в Пловдив

Като създател и двигател на една от организациите с най-богат опит и най-много реализирани инициативи в България, свързани с борбата с демографската криза, д-р Милен Врабевски бе поканен да стане част от почетния лекторския екип на Националната кампанията „Направи го сега“ на ДНК-Движение за национална кауза.

Втората лекция от поредицата „Кариера и семейство – как да наредим своя пъзел?“ се проведе в Пловдив на 30 май 2019 г. с участието на Андрей Арнаудов, д-р Милен Врабевски, доц. Георги Бърдаров, психологът Ани Владимирова и д-р Александър Калчев. Лекцията събра на едно място много млади и активни хора, обединени от общата идея да живеят, да се развиват и да създадат семейство в България.

Д-р Милен Врабевски сподели за своите добри и устойчиви практики, които оказват реален позитивен ефект върху негативните демографски тенденции и които неговата Фондация Българска Памет реализира по няколко ключови направления: инвестиции в икономика на знанието, образование и реализация на младите хора в България, европейска интеграция и социализация на историческата ни диаспора, грижа за многодетните семейства в България, инвестиции в асистираната репродукция и родолюбиво възпитание на младите хора.

Следващата лекция от поредицата „Кариера и семейство – как да наредим своя пъзел?“ ще се проведе във Варна на 5 юни от 18:00 ч. в Аулата на Икономически университет – Варна. 

Очакваме Ви!