„Мисията е една и съща за всички – да живеят за другите хора”, заяви носителят на престижната награда

Той е предприемач, бизнес лидер, лекар, консултант, музикант – но преди всичко, родолюбец и благодетел. Д-р Милен Врабевски – първият носител на наградата „Будител на годината”, гостува в студиото на „Събуди се”.

„Приоритетите ни остават същите. Съобразяваме се с обстановката. Неси струва инвестицията на живота ми да се жертва, защото имаме кризисен и проблемен период в развитието си.Изправяли сме се и пред по-големи предизвикателства. Затова продължаваме да инвестираме в национални приоритети, които си самоопределяме. Със собствени средства се намесваме там, където не стигат силите на държавата ”, категоричен е д-р Врабевски.

„Имаме четири основни направления, в които смятаме, че трябва да сме най-активни и да сме най-полезни са битката с демографската криза, реинтеграцията по европейски модел на българската диаспора, културно-историческото наследство и ползите от него за родолюбиво възпитания. Най-голямата ни инвестиция е образованието на младите и кариерното им развитие”, подчерта д-р Врабевски.

Подробности за инициативите на фондациятана д-р Врабевски гледайте във видеото.