Фондация Българска Памет основен партньор на кампанията „Будител на годината 2016“


В Деня на народните будители, за трета поредна година, бе избран Будител на годината 2016. След оспорвано гласуване, д-р Стаменов и “Майки за донорство” събраха най-много от гласовете. Лекарят и фондацията бяха номинирани в кампанията заради това, че дариха пет безплатни инвитро процедури през изминалата година на двойки с репродуктивни проблеми, имащи нужда от донорски материал и от години даряват надежда и рожба на двойките с най-тежки репродуктивни пролеми у нас. Будителите на годината традиционно получиха плакет “Златен ключ”, а наградата им бе връчена от д-р Милен Врабевски, първият носител на титлата през 2014 г.

От името на Фондация Българска Памет д-р Милен Врабевски връчи награда на номинираната за Будител “огнище” Диана Илиева, кмет на община Тервел, но не пропусна да изкаже благодарност и към Любка Биаджони за мисията й да представя пред света български музикални таланти.

dsc00774

Подробна информация за кампанията, може да намерите тук
Read previous post:
„Вярваме във вашия потенциал и сме убедени, че точно вие сте носители на новото и на успеха“

С тези думи д-р Милен Врабевски, председател на Фондация Българска Памет се обърна към участниците от Молдова, Украйна, Сърбия, Република...

Close