Конкурс за есе на тема: „Предприемачеството като възможност за личностно и професионално развитие”


Конкурсът се обявява за ученици от 9-12 клас в училища от общини Якоруда, Белица, Сърница, Сатовча, Гоце Делчев, Доспат, Хаджидимово, Гърмен, Тервел, както и в училища с изучаване на български език в Република Молдова, Република Украйна, Република Сърбия, Република Македония и Албания.

Краен срок за изпращане на творбите – 03.09.2017г. Моля, изпращайте текстовете си във формат MS Word на електронен адрес: info@bgmf.eu, с посочено име, клас, училище, населено място и телефон за обратна връзка.

За финалистите в конкурса предстои участие в XXI Есенен семинар на тема „Поколение Европа – новата вълна млади предприемачи” в рамките на проект „Силна национална идентичност- силна европейска идентичност”, който ще се проведе в периода 25 – 29 септември, 2017 г. в „Гранд хотел Варна“, гр. Варна

Отличените във финалния кръг ще посетят Европейския парламент в Брюксел по покана на българските евродепутати д-р Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Владимир Уручев и Емил Радев.

Read previous post:
Snimka_2_Panayotova_d-r_Vrabevski
Успешното ни Председателство е национална кауза

Oт днес, 28.06.2017г., Моника Панайотова е новият заместник-министър по Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. с ресор...

Close