Д-р Милен Врабевски с подкрепа за деца болни от диабет


В рамките на няколко месеца повече от 20 деца от Югозападна България, Карнобат и Русе получиха като дарение апарати за измерване на кръвната захар и необходимите консумативи към тях.

Инициативата е част от дългогодишната работа на д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет, свързана с подкрепата на младите хора, грижата за по-доброто им развитие и реализация. Преди броени екип на фондацията реализира поредното дарение за семействата с деца болни от захарен диабет от общините Разлог, Банско, Якоруда и Гоце Делчев. „Това не е еднократен жест, а част от постоянен ангажимент към тези деца и техните семейства, който ще продължи и в бъдеще“, сподели д-р Врабевски. Партньор в тази дейност е и екип на сдружение „Диабет без страх“. Благодарение на тези дарения десетки семейства получават жизненоважна помощ и увереност, че не са сами в борбата за здравето на техните деца.

Read previous post:
Гостуване на д-р Милен Врабевски, председател на Фондация Българска Памет в предаването “На кафе” декември 2016г.

Д-р Милен Врабевски, председател на Фондация Българска Памет, гост в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Разговор за подкрепата за...

Close