Д-р Милен Врабевски с награда „Апостол на българщината“


„Това е едно напълно заслужено признание за дългогодишната работа на д-р Врабевски, свързана със съхраняване на историческата ни памет и подкрепа и развитие на младите хора в България“, сподели Христо Димитров, председател на сдружение „Пазители на българщината“.

На 19 август, 2016 г. в Жеравна, за четвърта поредна година бе връчен приз “Апостол на българщината 2016”. Наградата е ежегодна и се присъжда на личности с особени заслуги в съхранениетo и развитието на историческата и културната ни памет и опазване на националната ни идентичност. След обсъждане и гласуване на близо 80-те членове на сдружение “Пазители на българщината” с единодушно решение наградата “Апостол на българщината“ се присъжда на д-р Милен Врабевски, председател и основател на Фондация Българска Памет. „Д-р Врабевски и неговата фондация от години инвестират и работят за опазването на националната ни идентичност и ценности, както и в подкрепа на българските общности извън пределите на страната, затова тази награда е напълно заслужена. С безспорно мнозинство неговата номинация се открои в надпреварата за приза“, сподели Цветелина Методиева – секретар на сдружението.

Read previous post:
Списък на финалистите в конкурса за есе: „Предприемачеството като опция за заетост и развитие”

Фондация Българска Памет, Република България изпълнява проект 2015-3-BG01-KA347-022626 „Младежки форум за предприемачество и демография”, финансиран по програма „Еразъм +”, Ключова...

Close