Д-р Врабевски сподели своята формула на успеха на конференцията LeapIN Sofia


Д-р Милен Врабевски бе един от специалните гост-лектори на тазгодишното издание на конференцията LeapIN Sofia в Аулата на СУ “Св. Климент Охридски”. Той изнесе своята вдъхновяваща лекция пред близо 300 амбициозни млади хора,  споделяйки с тях своята лична формула за успех, а именно добавянето на стойност в живота на другите.

Именно тази формула го води до толкова върхове в професионален, социален и личен план. Д-р Врабевски е създател, собственик и изпълнителен директор на най-голямата частна научноизследователска компания в Югоизточна Европа Comac Medical, след това основава и председателства една от най-активните и работещи неправителствени организации в България Фондация “Българска памет”, създава 2 детски градини и училище, в което децата се учат на родолюбие и предприемаческо мислене от най-ранна детска възраст. Става и алтернатива на чалгизацията в обществото, създавайки своя продуцентска къща Intelligent Music за популяризиране на съвременната българска музика и култура. 

Вдъхновяващата лекция можете да изгледате тук: 

 

Read previous post:
Децата на Струмица и Фондация „Българска памет“ предложиха идеи за Коридор №8

Над 35 младежи от Струмица, Македония, взеха участие в конкурса за проектна идея на тема „Перспективите на Коридор №8“, който...

Close